Ring til os på 7580 1008

Teambuilding Vejle

Teambuilding er en af de bedste metoder til at sikre god holdånd og trivsel hos en virksomheds medarbejdere. At hive nogle timer ud af kalenderen, hvor man får lov til at være sammen på en alternativ måde, kan ofte være med til at skabe tættere relationer og bedre samarbejde mellem en gruppe af mennesker. Skal du arrangere en dag med teambuilding i Vejle, men har du brug for inspiration til hvad I skal lave, så står Fabriksevent klar til at hjælpe. Kontakt os i dag på telefon +45 75 80 10 08 for at høre hvad vi kan gøre for dig.

Hvad er teambuilding?

Teambuilding går, som navnet også antyder, ud på at opbygge samarbejdet i et team. Dette gøres ofte ved at udføre aktiviteter, hvor der skal tænkes kreativt og samarbejdes for at nå et mål. Teambuilding foregår for det meste uden for kontoret, hvor medarbejderne kan komme hinanden ved på en ny måde.

Hvilke aktiviteter tilbyder vi?

Hos Fabriksevent tilbyder vi et stort udvalg af øvelser og aktiviteter, der alle egner sig godt til teambuilding. Vi har bl.a. baner til paintball, fodbold-dart og jagtsimulation, der alle tvinger medarbejderne til at tænke ud af boksen. Udover aktiviteter på vores egne områder tilbyder vi også transportable pakkeløsninger, så I kan tage aktiviteterne, som fx BumperBalls eller Zorp bolde, med ud til hvorend I ønsker at afholde jeres teambuildingdag.

Fabriksevent har adresse på Sønderbrogade 34, 7160 Tørring – tæt på Vejle – og drives af et hold af dedikerede legebørn, der elsker at dele deres passion for fx paintball med gæsterne. Alt vores udstyr sikkerhedstjekkes jævnligt, ligesom vi altid sørger for at udlevere det rette udstyr til den pågældende aktivitet. Da vi både har indendørs- og udendørsfaciliteter er dårligt vejr ingen hindring. Vi arrangerer aktiviteter i al slags vejr, og da nogle af vores aktiviteter har fuld fart på, anbefaler vi at I møder op i tøj, I kan bevæge jer i og som kan tåle at blive lidt beskidt. Al vores paintballfarve er dog fremstillet af naturlige stoffer og pletter går derfor af i vask.

Få et uforpligtende tilbud på teambuilding i Vejle

Er du du løbet tør for inspiration til dit næste arrangement, hjælper vi gerne. Vi har stor erfaring med at arrangere teambuilding events, og ved derfor lige hvad der fungerer godt for hvilke grupper. Vil du vide mere om hvilke aktiviteter vi tilbyder, og hvordan vi bedst sammensætter din dag, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 75 80 10 08 eller via kontaktformularen. Vi sammensætter gerne et individuelt tilpasset tilbud, der kan opfylde dine ønsker og behov.

Læs vores anmeldelser på Facebook

Fabriksevent har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 25anmeldelser.

Find os i tørring, lidt nord for Vejle

Info


Fabriksevent
Sønderbrogade 34
7160 Tørring

T: 7580 1008
E: info@fabriksevent.dk


Vi løber ofte stærkt, og vi kan derfor ikke altid nå at tage telefonen. Men vi vender altid tilbage til dig, hvis du lægger en telefonsvarerbesked til os.

Følg os på


Find vej


×

Ring op

Aktiviteter

Skriv til os
Fortæl os, hvad i kunne tænke jer


Menu