Ring til os på 7580 1008

Sådan arrangerer du den perfekte polterabend

Traditionen for at afholde polterabend før et bryllup er gammel, men traditionen har udviklet sig meget gennem årenes løb. Hvor det før var kutyme at udsætte bruden eller brudgommen for diverse pinlige eller ligefrem grænseoverskridende oplevelser, er det i dag nærmere en mulighed for at arrangere en hyggelig dag, hvor bruden/brudgommen kan nyde sine venners selskab inden den store dag. En polterabend arrangeres som oftest af brudens/brudgommens venner, og er det dig der har fået dette ærefulde hverv, giver vi hos Fabriksevent dig her en vejledning i, hvordan du planlægger den bedst mulige polterabend.

Hav bruden/brudgommen i tankerne

Den vigtigste regel når det kommer til planlægning af polterabender er, at det er bruden/brudgommen, der er i fokus. Det er deres dag, og det er derfor vigtigt, at du tænker over, hvad de ville synes var sjovt, frem for hvad du gerne selv vil lave. Holder bruden/brudgommen af stille stunder med få, nære venner eller adrenalinfyldte oplevelser med et stort antal deltagere?

Vælg den rette aktivitet

Polterabender omfatter stort set altid en form for aktivitet, da dagen gerne skal give selskabet en oplevelse udover det sædvanlige. Nogle af de mest populære aktiviteter til polterabender er Paintball, Bumberballs og Zorp Balls, som alle giver selskabet mulighed for at opleve noget sammen, og dermed giver en oplevelse, der sjældent vil blive glemt.

  1. Begynd planlægningen i god tid
  2. Fastsæt en dato og inviter alle gæster
  3. Hav brudens/brudgommens personlighed i tankerne
  4. Book den valgte aktivitet
  5. Hav det sjovt og nyd dagen i hinandens selskab

Har du brug for hjælp til arrangementet?

Det er et stort arbejde at planlægge den perfekte polterabend, og er du helt på bar bund, er der heldigvis hjælp at hente. Hos Fabriksevent i Tørring, nær Horsens og Vejle, tilbyder vi et stort udvalg af aktiviteter, som fx Paintball og Zorp Balls, og vi har stort erfaring med, hvordan man skaber den helt rette stemning, der får en polterabend til at forløbe glat. Er du interesseret i Paintball til din polterabend i Vejle? Eller vil du måske leje en bærbar pakkeløsning, så du selv kan stå for underholdningen, hvorend i landet du befinder dig? Så kontakt Fabriksevent i dag på telefon +45 75 80 10 08 eller mail info@fabriksevent.dk, vi giver gerne et uforpligtende tilbud på dine ønsker og vi er sikre på, at du i vores udvalg finder en aktivitet, der passer til dit arrangement. Den perfekte polterabend begynder med den perfekte aktivitet, og vi glæder os derfor til at hjælpe dig med dit arrangement.

Info


Fabriksevent
Sønderbrogade 34
7160 Tørring

T: 7580 1008
E: info@fabriksevent.dk


Vi løber ofte stærkt, og vi kan derfor ikke altid nå at tage telefonen. Men vi vender altid tilbage til dig, hvis du lægger en telefonsvarerbesked til os.

Følg os på


Find vej


×

Ring op

Aktiviteter

Skriv til os
Fortæl os, hvad i kunne tænke jer


Menu