Ring til os på 7580 1008

Praktisk info

INDE & UDE


Hos FabriksEvent er vejret intet problem, vi har både indendørs og udendørs aktiviteter. Der findes jo ikke dårligt vejr, kun forkert påklædning, derfor kan man låne gode regnslag hos os.

LOV & ORDEN


Alle vores faciliter og udstyr er godkendt af pågældende myndighed, blandt andet politiet, brandvæsen, forsikring og tekniskudvalg, og således kan man trygt boltre sig i alle aktiviteterne

UDSTYR & DRIFT


Vores udstyr serviceres af fagfolk, og vi kan altid stå 100% inde for driften af vores udstyr. Desværre kan vi jo ikke holde for maskinfejl, men vi kan få dem fixet.

MAD & DRIKKE


Vi sælger drikkevare, men vores gæster må gerne medbringe sine egne drikkevare. Vi har indrettet en dejlig træhytte, hvor man kan nyde sin medbragte mad, eller vi kan tænde op i grillen som frit kan afbenyttes efter aftale.

BETALING


Betaling sker når jeres arrangement slutter hos os, her er der mulighed for at betale med kontanter, dankort eller mobile pay. For virksomheder og institutioner kan vi efter sende en faktura, hvis det er aftalt inden.

RABAT


Som udgangspunkt laver vi ikke rabat, vi laver sjove events, og kun til størrer grupper er der mulighed for at lave individuelle tilbud. Ellers har vi nogle meget fordelagtige pakkeløsninger.

PÅKLÆDNING


Der er fuld fart på mange aktiviteter, og særligt ved paintball og Bow tag er der chance for, at blive lidt beskidt. Vi anbefaler at du deltager i noget tøj, som du kan bevæge dig i, og som kan tåle at blive vasket

ANLEDNING


FabriksEvent er en oplagt mulighed i forbindelse med mange traditioner og sammenkomster, eksempelvis som til sportsafslutning, firmafest og selvfølgelig polterabend. Eller når man en lørdag bare vil lave noget sjovt med vennerne.

Info


Fabriksevent
Sønderbrogade 34
7160 Tørring

T: 7580 1008
E: info@fabriksevent.dk


Vi løber ofte stærkt, og vi kan derfor ikke altid nå at tage telefonen. Men vi vender altid tilbage til dig, hvis du lægger en telefonsvarerbesked til os.

Følg os på


Find vej


×

Ring op

Aktiviteter

Skriv til os
Fortæl os, hvad i kunne tænke jer


Menu