Ring til os på 7580 1008

Polterabend Vejle

Ordet polterabend kommer fra tysk og betyder “buldre-aften”. Det er den dag før brylluppet, hvor brudens/brudgommens venner arrangerer en begivenhed for at fejre den kommende store dag, men også for at gøre opmærksom på, at det er sidste dag i friheden, hvor bruden/brudgommen rigtigt kan skeje ud.

Skal du til at planlægge en polterabend i Vejle eller omegn, står vi hos Fabriksevent klar til at hjælpe. Vi tilbyder et væld af aktiviteter, som fx paintball, bumberballs og skydebane, så du kan overraske din ven/veninde med en dag fyldt med spænding og sjov. Kontakt os i dag på telefon +45 75 80 10 08 for mere information.

Hvad er Fabriksevent?

Fabriksevent er en dansk virksomhed med adresse på Sønderbrogade 34, 7160 Tørring – tæt på Vejle. Vi har gjort det til vores opgave at tilbyde et stort udvalg af aktiviteter til polterabends, som vores kunder kan benytte sig af både på vores områder og ude af huset. Vi sammensætter gerne en smart pakkeløsning, som du selv kan afhente og bruge hvorend du vælger at afholde din polterabend.

Hvad tilbyder vi?

Vi råder over et stort udendørsområde samt flere indendørsfaciliteter, hvor man bl.a. finder skydebaner, jagtsimulator og områder til Wipe-Out, Bow Tag og Zorp Balls. Alle vores aktiviteter henvender sig til store selskaber og har fokus på at samle en gruppe om en sjov eller actionpræget aktivitet – derfor er Fabriksevent et oplagt valg, når du skal arrangere din næste polterabend i Vejle.

En rigtig drengerøvsdag

Hos Farbriksevent har vi både mandlige og kvindelig kunder, men der er dog en tendens til, at det især er mændene, der vil prøve kræfter med adrenalinfyldte aktiviteter som fx paintball eller Bow Tag, når de rigtig skal have en fed dag sammen. Paintball er en af vores mest populære aktiviteter, når der skal fejres polterabend, og spillet sluttes ofte af med en omgang Bunny Hunt, hvor den kommende brudgom skal spille alene mod hele resten af selskabet.

Uforpligtende tilbud på polterabend nær Vejle

Er du interesseret i at høre, hvordan vi kan være med til at gøre din polterabend mindeværdig, så kontakt Fabriksevent på telefon +45 75 80 10 08 eller via kontaktforularen. Med et stort udvalg af aktiviteter er vi sikre på, at kunne finde den, der passer perfekt til dit selskab. Alle aktiviteter tilpasses selvfølgelig hver enkelt selskab, så I får lige den dag, I drømmer om. Vi glæder os til at hjælpe dig med at fejre din polterabend i eller omkring Vejle.

Læs vores anmeldelser på Facebook

Fabriksevent har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 25anmeldelser.

Info


Fabriksevent
Sønderbrogade 34
7160 Tørring

T: 7580 1008
E: info@fabriksevent.dk


Vi løber ofte stærkt, og vi kan derfor ikke altid nå at tage telefonen. Men vi vender altid tilbage til dig, hvis du lægger en telefonsvarerbesked til os.

Følg os på


Find vej


×

Ring op

Aktiviteter

Skriv til os
Fortæl os, hvad i kunne tænke jer


Menu