Ring til os på 7580 1008

Paintball

Med paintball som omdrejningspunkt, har vi rammerne til nogle underholdende og hyggelige timer, til et hvert arrangement.

Dyst mod dine venner. Team op med dine kolleger. Paintball er en adrenalinfyldt og sjov aktivitet, der kan føre til actionfyldt konkurrence eller venskabelig dyst. Hos Fabriksevent sammensætter vi gerne en dag for dig og dine venner, kolleger eller klassekammerater. Vi råder både over indendørs og udendørs baner, så uanset det lunefulde vejr, kan I altid spille paintball hos Fabriksevent.

Paintball henvender sig til alle, der nyder en dag med aktivitet og spænding. Det egner sig særligt til større grupper, der søger efter holdaktiviteter fx til en polterabend, teambuilding for medarbejdere eller blot en sjov dag med venner og familie. Vi sørger for, at alle får beskyttelsesmasker – og selvfølgelig et “våben” fyldt med paintballs.

I er altid velkommen til at kontakte os, hvis I ønsker en dag med høj aktivitet. Vi tilpasser hvert enkelt arrangement efter jeres ønsker for dagen. Vi ligger tæt op ad Horsens og Vejle.

Priser

Standard

Man – torsdag
150 kr.
inkl. 100 kugler


Fre – Søndag & helligdage
200 kr.
inkl. 200 kugler

Pakke 2

Man – torsdag
225 kr. pr. person
inkl. 500 kugler


Fre – Søndag & helligdage
300 kr. pr. person
inkl. 500 kugler

Pakke 3

Man – torsdag
350 kr. pr. person
Fri kugler


Fre – Søndag & helligdage
450 kr. pr. person
Fri kugler

Ekstra kugler

Man – torsdag
35 Kr.
For 100 stk.


Fre – Søndag & helligdage
50 kr.
For 100 stk.

Praktisk info

Praktisk

Alle paintball deltagere får udleveret en heldragt, som dækker fra top til tå. Vi anbefaler, at I spiller i et sæt tøj der kan tåle at blive lidt beskidt. Vi spiller i en dertil indrettet fabrikshal eller på vores udendørs banen. Sørg også for fodtøj der sidder godt på foden, da I skal løbe meget rundt, op og ned

Kuglerne

Vores paintball kugler indeholder kun naturlige stoffer, og er hverken skadeligt for naturen eller dem der spiller. Man kan jo være uheldig at få maling på sit eget tøj eller sko, men malingen går let af i 30’C vask. Du kan finde meget mere information omkring paintballkugler hos vores samarbejdspartner Arms Gallery

Ris og Ros

Vi vil meget gerne høre din mening, ris og ros er meget velkommen, det er den eneste måde vi finder ud af hvad vores kunder synes, og en god måde at finde ud af hvordan vi kan gøre tingene bedre.

Booking

Vi anbefaler, at I booker jeres arrangement i god tid, for at være sikre på at i kan komme til på det ønskede tidspunkt, men med tre baner og 24 timer i døgnet, skal vi nok finde en løsninger. Alle bookinger er 2 timer, inklusiv instruktioner, med mindre andet er aftalt. kontakt os allerede idag og få stillet din nysgerrighed.

Mad & Drikke

Vi har store overdækkede borde og bænke, hvor i har mulighed for at nyde medbragt mad og drikke. Vi sælger lidt koldt at drikke, men vores gæster må gerne selv medbringe drikkevarer. Vi har mulighed for at tænde op i vores store gril, som efterfølgende frit kan afbenyttes, dette skal bestilles ved booking. Alternativt kan vi sørger for at have mad klar til jer, i samarbejde med lokale leverandører, kontakt os for mere information her om.

Faciliteter

Ud over to store paintball baner, som er indrettet med forskellige huse og skjulesteder, forsøger vi at skabe rammer omkring banerne, som sikre at vores gæster får en oplevelse af at deres arrangement er vigtigt for os. Vi står altid klar, forberedt med nyvasket udstyr og ”opfyldte” våben, klar til at gå i krig når i ankommer. Vi har gode parkeringsforhold, ren og pæne toiletter med varme på, indendørs omklædning, overdækkede og indendørs startområder.

Andre Aktiviteter

Vi vil meget gUd over paintball, som selvfølgelig er vores omdrejningspunkt, har vi i samarbejde med FabriksEvent en række andre aktiviteter, som hurtigt kan fylde det meste af dagen. Bumperballs, Zorb ball, Bow Tag, Wipeout, Jagtsimulator og skydebane, se mere om alle aktiviteterne på FabriksEvents hjemmeside (åbner i nyt vindue). Alle aktiviteterne kan kombineres med paintball som en pakkeløsning.

Kom i gang

Det tager ikke lang tid at komme i gang med paintball, og er slet ikke så omfattende som nogen går og tror. Vi sammenligner det nogle gange med en tur i biografen, men med væsentligt mere aktivitet. Tag fat i os med det samme, og få booket en tid eller stillet de spørgsmål du måtte have.

Ændringer og Afbud

Ændringer eller afbud af en booking skal ske 24 timer inden arrangementets start, alle paintball bookinger skal være mindst 6 personer.
Ved ændringer af antal senere end 1 time før start, betales for det antal der er booket.”

Læs vores anmeldelser på Facebook

Fabriksevent har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 25 anmeldelser.
Se en kort rundvisning af vores Paintball baner.

Info


Fabriksevent
Sønderbrogade 34
7160 Tørring

T: 7580 1008
E: info@fabriksevent.dk


Vi løber ofte stærkt, og vi kan derfor ikke altid nå at tage telefonen. Men vi vender altid tilbage til dig, hvis du lægger en telefonsvarerbesked til os.

Følg os på


Find vej


×

Ring op

Aktiviteter

Skriv til os
Fortæl os, hvad i kunne tænke jer


Menu