Ring til os på 7580 1008

Paintball Vejle

Paintball er en sjov og adreanalinfyldt aktivitet, som både kan fungere som seriøs teambuilding og venskabelig konkurrence. Hos Fabriksevent arrangerer vi Paintball nær Vejle, så er du interesseret i høre, hvordan vi kan give dig og dine venner/kolleger en mindeværdig dag med hæsblæsende aktivitet, er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 75 80 10 08 for et uforpligtende tilbud.

Værd at vide om paintball

Paintball er en sjov aktivitet, der spilles i hold på vores faciliteter nær Vejle. De forskellige hold udstyres med ufarlige “våben”, også kaldet markører, der skyder med farvet maling, og målet med spillet er at eliminere modstanderholdet og stå tilbage som sejrherrer. Bliver man ramt af de eksploderende farvekugler, er man ude af spillet, og holdet med flest spillere tilbage på banen vinder.

Sikkerhed i højsædet

Når vi hos Fabriksevent arrangerer paintball nær Vejle, er det altid med det udgangspunkt, at ordentlig sikkerhed skal lægge grundlaget for en god dag. Paintball er i princippet et ufarligt spil, men det er dog vigtigt, at man overholder vores regler om brug af masker til at beskytte øjnene. Vi anbefaler, at man møder op i tøj man kan bevæge sig i, og som kan tåle at blive beskidt. Vores paintballkugler består dog udelukkende af naturlige stoffer, som hverken skader spillerne eller miljøet, og al farve går efterfølgende af i vask.

Hvad egner paintball sig til?

Paintball er en populær holdaktivitet, der både henvender sig til kvinder og mænd – dog skal man have tilladelse fra forældre/værge, hvis man er under 18. Paintball egner sig særligt godt til større arrangementer, som fx polterabender, firmafester eller som teambuildingøvelse.

Der er flere forskellige måder at spille paintball på, bl.a. Capture The Flag, hvor det gælder om at bringe modstandernes flag tilbage til egen base eller Bunny Hunt, hvor en enkelt person, fx den kommende brudgom, spiller alene mod resten af holdet.

Uforpligtende tilbud på paintball nær Vejle

Fabriksevent har adresse på Sønderbrogade 34, 7160 Tørring – tæt på Vejle – og råder over tre store paintballbaner, én indendørs og to udendørs, så vi kan spille i al slags vejr. Vores baner er udstyret med små huse og skjulesteder, der skaber både udfordring og spænding i spillet.

Fabriksevent består af et dedikeret team af unge medarbejdere, der alle har det til fælles, at de synes, at paintball er det fedeste i verden og ikke er bange for at vise dig hvorfor. Vi deltager jævnligt i turneringer, og deler gerne ud af vores viden om spillet, hvis I ønsker det.

Skal du til at planlægge et større event? Hvorfor ikke prøve kræfter med paintball – Vi garanterer en dag fyldt med spænding, sjov og god holdånd. Ethvert arrangement tilpasses den enkelte gruppe, så alle kan føle sig helt trygge ved spillet.

Kontakt os i dag for mere information om muligheden for paintball nær Vejle. Giv os et kald på telefon +45 75 80 10 08 eller send os besked via formularen, så sammensætter vi hurtigt et tilbud til dig og dit selskab. Vi ser frem til at høre fra dig.

Priser

Standard

Man – torsdag
150 kr.
inkl. 100 kugler


Fre – Søndag & helligdage
200 kr.
inkl. 200 kugler

Pakke 2

Man – torsdag
225 kr. pr. person
inkl. 500 kugler


Fre – Søndag & helligdage
300 kr. pr. person
inkl. 500 kugler

Pakke 3

Man – torsdag
350 kr. pr. person
Fri kugler


Fre – Søndag & helligdage
450 kr. pr. person
Fri kugler

Ekstra kugler

Man – torsdag
35 Kr.
For 100 stk.


Fre – Søndag & helligdage
50 kr.
For 100 stk.

Praktisk info

Praktisk

Alle paintball deltagere får udleveret en heldragt, som dækker fra top til tå. Vi anbefaler, at I spiller i et sæt tøj der kan tåle at blive lidt beskidt. Vi spiller i en dertil indrettet fabrikshal eller på vores udendørs banen. Sørg også for fodtøj der sidder godt på foden, da I skal løbe meget rundt, op og ned

Kuglerne

Vores paintball kugler indeholder kun naturlige stoffer, og er hverken skadeligt for naturen eller dem der spiller. Man kan jo være uheldig at få maling på sit eget tøj eller sko, men malingen går let af i 30’C vask. Du kan finde meget mere information omkring paintballkugler hos vores samarbejdspartner Arms Gallery

Ris og Ros

Vi vil meget gerne høre din mening, ris og ros er meget velkommen, det er den eneste måde vi finder ud af hvad vores kunder synes, og en god måde at finde ud af hvordan vi kan gøre tingene bedre.

Booking

Vi anbefaler, at I booker jeres arrangement i god tid, for at være sikre på at i kan komme til på det ønskede tidspunkt, men med tre baner og 24 timer i døgnet, skal vi nok finde en løsninger. Alle bookinger er 2 timer, inklusiv instruktioner, med mindre andet er aftalt. kontakt os allerede idag og få stillet din nysgerrighed.

Mad & Drikke

Vi har store overdækkede borde og bænke, hvor i har mulighed for at nyde medbragt mad og drikke. Vi sælger lidt koldt at drikke, men vores gæster må gerne selv medbringe drikkevarer. Vi har mulighed for at tænde op i vores store gril, som efterfølgende frit kan afbenyttes, dette skal bestilles ved booking. Alternativt kan vi sørger for at have mad klar til jer, i samarbejde med lokale leverandører, kontakt os for mere information her om.

Faciliteter

Ud over to store paintball baner, som er indrettet med forskellige huse og skjulesteder, forsøger vi at skabe rammer omkring banerne, som sikre at vores gæster får en oplevelse af at deres arrangement er vigtigt for os. Vi står altid klar, forberedt med nyvasket udstyr og ”opfyldte” våben, klar til at gå i krig når i ankommer. Vi har gode parkeringsforhold, ren og pæne toiletter med varme på, indendørs omklædning, overdækkede og indendørs startområder.

Andre Aktiviteter

Vi vil meget gUd over paintball, som selvfølgelig er vores omdrejningspunkt, har vi i samarbejde med FabriksEvent en række andre aktiviteter, som hurtigt kan fylde det meste af dagen. Bumperballs, Zorb ball, Bow Tag, Wipeout, Jagtsimulator og skydebane, se mere om alle aktiviteterne på FabriksEvents hjemmeside (åbner i nyt vindue). Alle aktiviteterne kan kombineres med paintball som en pakkeløsning.

Kom i gang

Det tager ikke lang tid at komme i gang med paintball, og er slet ikke så omfattende som nogen går og tror. Vi sammenligner det nogle gange med en tur i biografen, men med væsentligt mere aktivitet. Tag fat i os med det samme, og få booket en tid eller stillet de spørgsmål du måtte have.

Læs vores anmeldelser på Facebook

Fabriksevent har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 25 anmeldelser.
Se en kort rundvisning af vores Paintball baner.

Info


Fabriksevent
Sønderbrogade 34
7160 Tørring

T: 7580 1008
E: info@fabriksevent.dk


Vi løber ofte stærkt, og vi kan derfor ikke altid nå at tage telefonen. Men vi vender altid tilbage til dig, hvis du lægger en telefonsvarerbesked til os.

Følg os på


Find vej


×

Ring op

Aktiviteter

Skriv til os
Fortæl os, hvad i kunne tænke jer


Menu