Ring til os på 7580 1008

Paintball Horsens

Hos Fabriksevent synes vi, at paintball er en af de fedeste holdaktiviteter i hele verden. Paintball kombinerer adrenalin og konkurrence med underholdning og holdånd og passer perfekt til både firmafester og teambuildingøvelser. Fabriksevent tilbyder paintball nær Horsens, og med vores tre store baner kan vi let imødekomme forespørgsler om dato og tidspunkt. Kontakt os i dag på telefon +45 75 80 10 08 for at høre mere om vores aktiviteter.

Hvem er vi?

Fabriksevent består af et hold af dedikerede paintballfans, der ikke lægger skjul på, at de er helt vilde med spillet. Vi deltager jævnligt i turneringer og konkurrencer, men når du er hos os, er vores primære opgave at sørge for, at dig og dit selskab får en god oplevelse.   

Hvordan foregår paintball?

Når I møder op på vores paintballbaner nær Horsens anbefaler vi, at kommer i tøj, I kan bevæge jer frit i, og som gerne må blive beskidt. Alle vores kugler er fremstillet af naturlige stoffer, der går af i vask.

Paintball kan spilles på flere forskellige måder, men den mest udbredte form består af to hold, der dyster mod hinanden, fx i Capture The Flag. Spillerne kæmper mod hinanden med “våben” indeholdende farvepatroner, der eksploderer, når de rammer. Bliver man ramt, er man ude af spillet, og det hold der først har elimineret hele det modsatte hold løber af med sejren.  

Vores faciliteter

Leder du efter et sted at spille paintball nær Horsens, er Fabriksevent et oplagt valg. Vi råder over tre store baner, én indendørs og to udendørs, som indeholder både forhindringer og skjulesteder til at gøre spillet spændende. Derudover har vi også overdækkede og indendørs startområder, samt opvarmede omklædningsrum og toiletter.  

Hvem henvender vi os til?

Paintball henvender sig til alle, der ønsker at prøve kræfter med et sjovt og udfordrende spil, der får både pusten og hjerneaktiviteten op. Selvom paintball ofte bliver anset som lidt af en drengerøvssport, har vi både mandlige og kvindelige spillere i alle aldre. Er man under 18, skal man dog have sine forældres tilladelse til at spille.

Paintball egner sig perfekt til store arrangementer med mange mennesker, og vi arrangerer bl.a. mange polterabender, firmaarrangementer og teambuildingdage.

Få et tilbud på paintball nær Horsens

Er du træt af kedelige familiemiddage, hvor intet sker? Ønsker du at finde ud af hvem af dine venner, der er hurtigst på aftrækkeren? Eller ønsker at du at styrke samarbejdet og holdånden i din virksomhed? Med paintball er I sikret en actionfyldt dag fuld af spænding og sjov.

Fabriksevent har adresse på Sønderbrogade 34, 7160 Tørring – tæt på Horsens – og vi tilbyder flere forskellige pakkeløsninger, så du får lige det arrangement, der passer til din gruppes ønsker og behov. Vil du vide mere om muligheden for at spille paintball nær Horsens, så kontakte Fabriksevent i dag på telefon +45 75 80 10 08 eller via kontaktformularen. Vi sidder klar til at sammensætte et uforpligtende tilbud til dig og dit selskab.

Priser

Standard

Man – torsdag
150 kr.
inkl. 100 kugler


Fre – Søndag & helligdage
200 kr.
inkl. 200 kugler

Pakke 2

Man – torsdag
225 kr. pr. person
inkl. 500 kugler


Fre – Søndag & helligdage
300 kr. pr. person
inkl. 500 kugler

Pakke 3

Man – torsdag
350 kr. pr. person
Fri kugler


Fre – Søndag & helligdage
450 kr. pr. person
Fri kugler

Ekstra kugler

Man – torsdag
35 Kr.
For 100 stk.


Fre – Søndag & helligdage
50 kr.
For 100 stk.

Praktisk info

Praktisk

Alle paintball deltagere får udleveret en heldragt, som dækker fra top til tå. Vi anbefaler, at I spiller i et sæt tøj der kan tåle at blive lidt beskidt. Vi spiller i en dertil indrettet fabrikshal eller på vores udendørs banen. Sørg også for fodtøj der sidder godt på foden, da I skal løbe meget rundt, op og ned

Kuglerne

Vores paintball kugler indeholder kun naturlige stoffer, og er hverken skadeligt for naturen eller dem der spiller. Man kan jo være uheldig at få maling på sit eget tøj eller sko, men malingen går let af i 30’C vask. Du kan finde meget mere information omkring paintballkugler hos vores samarbejdspartner Arms Gallery

Ris og Ros

Vi vil meget gerne høre din mening, ris og ros er meget velkommen, det er den eneste måde vi finder ud af hvad vores kunder synes, og en god måde at finde ud af hvordan vi kan gøre tingene bedre.

Booking

Vi anbefaler, at I booker jeres arrangement i god tid, for at være sikre på at i kan komme til på det ønskede tidspunkt, men med tre baner og 24 timer i døgnet, skal vi nok finde en løsninger. Alle bookinger er 2 timer, inklusiv instruktioner, med mindre andet er aftalt. kontakt os allerede idag og få stillet din nysgerrighed.

Mad & Drikke

Vi har store overdækkede borde og bænke, hvor i har mulighed for at nyde medbragt mad og drikke. Vi sælger lidt koldt at drikke, men vores gæster må gerne selv medbringe drikkevarer. Vi har mulighed for at tænde op i vores store gril, som efterfølgende frit kan afbenyttes, dette skal bestilles ved booking. Alternativt kan vi sørger for at have mad klar til jer, i samarbejde med lokale leverandører, kontakt os for mere information her om.

Faciliteter

Ud over to store paintball baner, som er indrettet med forskellige huse og skjulesteder, forsøger vi at skabe rammer omkring banerne, som sikre at vores gæster får en oplevelse af at deres arrangement er vigtigt for os. Vi står altid klar, forberedt med nyvasket udstyr og ”opfyldte” våben, klar til at gå i krig når i ankommer. Vi har gode parkeringsforhold, ren og pæne toiletter med varme på, indendørs omklædning, overdækkede og indendørs startområder.

Andre Aktiviteter

Vi vil meget gUd over paintball, som selvfølgelig er vores omdrejningspunkt, har vi i samarbejde med FabriksEvent en række andre aktiviteter, som hurtigt kan fylde det meste af dagen. Bumperballs, Zorb ball, Bow Tag, Wipeout, Jagtsimulator og skydebane, se mere om alle aktiviteterne på FabriksEvents hjemmeside (åbner i nyt vindue). Alle aktiviteterne kan kombineres med paintball som en pakkeløsning.

Kom i gang

Det tager ikke lang tid at komme i gang med paintball, og er slet ikke så omfattende som nogen går og tror. Vi sammenligner det nogle gange med en tur i biografen, men med væsentligt mere aktivitet. Tag fat i os med det samme, og få booket en tid eller stillet de spørgsmål du måtte have.

Læs vores anmeldelser på Facebook

Fabriksevent har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 25 anmeldelser.
Se en kort rundvisning af vores Paintball baner.

Info


Fabriksevent
Sønderbrogade 34
7160 Tørring

T: 7580 1008
E: info@fabriksevent.dk


Vi løber ofte stærkt, og vi kan derfor ikke altid nå at tage telefonen. Men vi vender altid tilbage til dig, hvis du lægger en telefonsvarerbesked til os.

Følg os på


Find vej


×

Ring op

Aktiviteter

Skriv til os
Fortæl os, hvad i kunne tænke jer


Menu