Ring til os på 7580 1008

Hvorfor egner paintball sig særlig godt til firmaevents?

En virksomhed består som oftest af en stor gruppe af mennesker, der for det første nok er forskellige aldre, men for det andet også har forskellig baggrund og interesser. Et vellykket firmaevent afhænger af, i hvor høj grad det lykkes at samle virksomhedens medarbejdere og lade dem møde hinanden i nye, uvante oplevelser, der forhåbentlig vil få dem til at samarbejde og skabe tættere relationer. Skal du arrangere et firmaevent? Hos Fabriksevent giver vi dig her vores bedste råd til, hvad du skal planlægge.

Sådan arrangerer du den perfekte polterabend

Traditionen for at afholde polterabend før et bryllup er gammel, men traditionen har udviklet sig meget gennem årenes løb. Hvor det før var kutyme at udsætte bruden eller brudgommen for diverse pinlige eller ligefrem grænseoverskridende oplevelser, er det i dag nærmere en mulighed for at arrangere en hyggelig dag, hvor bruden/brudgommen kan nyde sine venners selskab inden den store dag. En polterabend arrangeres som oftest af brudens/brudgommens venner, og er det dig der har fået dette ærefulde hverv, giver vi hos Fabriksevent dig her en vejledning i, hvordan du planlægger den bedst mulige polterabend.

Info


Fabriksevent
Sønderbrogade 34
7160 Tørring

T: 7580 1008
E: info@fabriksevent.dk


Vi løber ofte stærkt, og vi kan derfor ikke altid nå at tage telefonen. Men vi vender altid tilbage til dig, hvis du lægger en telefonsvarerbesked til os.

Følg os på


Find vej


×

Ring op

Aktiviteter

Skriv til os
Fortæl os, hvad i kunne tænke jer


Menu