Ring til os på 7580 1008

lasergame nær Horsens

Fyr den af med lasergame nær Horsens

Her er mulighed for at fyre den max af i Fabriksevent. Bestil tid til lasergame nær Horsens, når I skal holde fødselsdag, polterabend, firmatur, studentergilde, skoleudflugt eller hvad som helst.

Der er garanti for, at alle får en god, sjov og nervepirrende oplevelse. Find din indre krigshelt frem for en stund og bekæmp dine modstander sammen med dit hold.

Lasergame nær Horsens er for alle

Alle, der er fyldt otte år, kan deltage i et lasergame. Våbnene er tilpasset alder, og legen er super sjov, vild og spændende uanset deltagernes alder.

Der er ikke noget, der gør ondt på noget tidspunkt, men det bliver det jo ikke mindre spændende af.

Det gælder ikke bare om at skyde alt og alle

Lasergame har også en strategisk side, som det gælder om at mestre for at vinde. Når den side bliver kombineret med den mere fysiske side af krigsførelsen, så bliver det bare ekstra udfordrende og ekstra spændende for holdene.

Spillet kan skræddersys til jer

Har I særlige ønsker, eller vil I bare udfordres så meget som muligt, så er der mulighed for at lave en særlig opstilling eller ændre på det undervejs. På den måde er der sørget for, at ingen kommer til at kede sig med lasergame nær Horsens. Alle bliver udfordret og godt underholdt.

Gå ikke ned på udstyr

Det helt nye lasergame udstyr indbefatter selvfølgelig selve lasergeværet. Derudover skal man bære et pandebånd, hvorpå der sidder nogle sensorer. Det hele fungerer trådløst. I kan også leje kedeldragter til at have på indenfor. Med dem bliver spillet meget mere realistisk.

Book en bane udenfor eller indenfor

Når I booker tid til lasergame nær Horsens, så kan I vælge imellem at være udenfor eller indenfor. Dermed er I ikke afhængige af, hvordan vejret er lige den dag, I har booket.

Mulighed for mad og drikkevarer

Uden mad og drikke duer krigshelten ikke.

Derfor har I også mulighed for at købe drikkevarer på stedet. Desuden er det tilladt at indtage medbragt mad og drikkevarer. Det er både praktisk, hyggeligt og skønt, når I lige trænger til at puste ud imellem slagene. Så kan I lidt igen.

En god aktivitet til mange arrangementer

Da lasergame, som nævnt, er for alle, så er det også en oplagt idé til nærmest et hvilket som helst privat eller arbejdsrelateret arrangement.

Det kan være lige fra børnefødselsdage, teambuilding-forløb, polterabend, en herre- eller dametur, en firmafest eller lignende.

Når dit arrangement skal være noget ud over det sædvanlige, så book en tid hos Fabriksevent.

Se også de mange andre aktiviteter

Når du så har prøvet banerne til lasergame nær Horsens, så kunne du måske få lyst til også at prøve nogle af de mange andre herlige aktiviteter, som de har.

Det kunne for eksempel være paintball, skydebane, fodbold-dart, Zorb bolde, bow tag, jagtsimulator eller noget helt andet.

Der er mange sjove alternativer til lasergame Horsens, så derfor finder du nemt endnu en god undskyldning for at komme tilbage.

 

Info


Fabriksevent
Sønderbrogade 34
7160 Tørring

T: 7580 1008
E: info@fabriksevent.dk


Vi løber ofte stærkt, og vi kan derfor ikke altid nå at tage telefonen. Men vi vender altid tilbage til dig, hvis du lægger en telefonsvarerbesked til os.

Følg os på


Find vej


×

Ring op

Aktiviteter

Skriv til os
Fortæl os, hvad i kunne tænke jer


Menu