Ring til os på 7580 1008

Hvorfor egner paintball sig særlig godt til firmaevents?

En virksomhed består som oftest af en stor gruppe af mennesker, der for det første nok er forskellige aldre, men for det andet også har forskellig baggrund og interesser. Et vellykket firmaevent afhænger af, i hvor høj grad det lykkes at samle virksomhedens medarbejdere og lade dem møde hinanden i nye, uvante oplevelser, der forhåbentlig vil få dem til at samarbejde og skabe tættere relationer. Skal du arrangere et firmaevent? Hos Fabriksevent giver vi dig her vores bedste råd til, hvad du skal planlægge.

Hvad kan man lave til et firmaevent?

Oplagte aktiviteter til firmaevents er teambuilding eller lege, der tvinger medarbejderne til at arbejde sammen om at løse en udfordring eller nå et mål. Firmaevents behøver dog ikke at være kedelige – hvorfor ikke prøve kræfter med et spil paintball nær Vejle på en af vores baner, enten udendørs eller indendørs?  

Paintball er en fed, adrenalinpumpende aktivitet, der kan spilles på mange forskellige måder. Til firmaevents er det oplagt at give sig i kast med spilleformen “Capture the flag”, hvor man inddeles i to hold, der begge skal forsøge at stjæle modstanderens flag, inden de løber tør for kugler og spillere.

I kan også vælge at spille “Centerflag”, hvor der kun er ét flag, placeret i midten af banen, og hvor det gælder om at være det hold, der stjæle flaget først.

Fordelene ved at vælge paintball

Det at skulle arbejde sammen som et hold kræver klar kommunikation samt en god strategi – ting der også kan komme medarbejderne til gode, når de kommer tilbage til kontoret. Paintball giver altså ikke kun en sjov oplevelse i øjeblikket, men giver også kompetencer, som kan tages med hjem og benyttes i arbejdsregi. Sjov er dog også vigtigt, og det er en kendsgerning, at virksomheder der prioriterer at give deres medarbejdere nogle gode oplevelser sammen, også har det bedre på deres arbejde.

Har du brug for inspiration til dit næste firmaevent?

Det kan være et stort arbejde at skulle arrangere et firmaevent for en stor virksomhed. Skal du planlægge et firmaevent i Jylland, men ved du ikke, hvor du skal starte? Hos Fabriksevent i Tørring har vi stor erfaring med at hjælpe virksomheder med at arrangere events, der både er sjove og lærerige. Vi tilbyder et stort udvalg af forskellige aktiviteter, bl.a. Paintball, Zorp Balls, Bumperballs, skydebane og jagtsimulator. Udover at arrangere firmaevents i Jylland og i resten af landet, tilbyder vi også transportable kasser indeholdende alt det, du har brug for til at stable dit eget arrangement på benene, fx fodbolddart, Bumperballs og Zorp bolde inklusiv blæsere og tilbehør. Vil du høre mere om, hvordan vi hos Fabriksevent kan hjælpe dig med at arrangere det perfekte firmaevent, er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 75 80 10 08 eller mail info@fabriksevent.dk.

Info


Fabriksevent
Sønderbrogade 34
7160 Tørring

T: 7580 1008
E: info@fabriksevent.dk


Vi løber ofte stærkt, og vi kan derfor ikke altid nå at tage telefonen. Men vi vender altid tilbage til dig, hvis du lægger en telefonsvarerbesked til os.

Følg os på


Find vej


×

Ring op

Aktiviteter

Skriv til os
Fortæl os, hvad i kunne tænke jer


Menu