Ring til os på 7580 1008

Escape room

Escape Room går i al sin enkelthed ud på at komme ud af et rum ved at løse gåder, koder, finde hemmeligheder og ledetråde.

Vores rum er velegnet til alle. Sværhedsgraden er overkommelig, og rummene er derfor rigtig godt til dem, der ikke har erfaring med Escape Room.

Vi har 3 forskellige rum, som alle er to identiske rum. Derfor har I mulighed for at dele jer op i to hold og konkurrere mod hinanden for at se, hvem der først får åbnet døren og kommer ud.

Vores rum følger et bestemt og gennemført tema, som skaber den rette atmosfære blandt deltagerne og forstærker følelsen af, at man gerne vil skynde sig ud – hvilket er formålet; at komme ud så hurtigt som muligt.

Escape Room er oplagt som teambuilding aktivitet, hvor det handler om at bruge hovedet frem for kroppen, og hvor man hurtigt lærer en masse om sine holdkammeraters kompetencer, intelligens og logiske sans.

Kom ud og oplev et hav af følelser – spænding, nervøsitet, irritation, adrenalinsus, glæden over at få åbnet døren og endnu bedre – sætte ny rekord på tid!

Pris

Prisen per rum fra 2 til 6 deltagere;

Mandag – torsdag:
650,00 kr.

Fredag – søndag:
800,00 kr.

Læs vores anmeldelser på Facebook

Fabriksevent har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 25anmeldelser.

Info


Fabriksevent
Sønderbrogade 34
7160 Tørring

T: 7580 1008
E: info@fabriksevent.dk


Vi løber ofte stærkt, og vi kan derfor ikke altid nå at tage telefonen. Men vi vender altid tilbage til dig, hvis du lægger en telefonsvarerbesked til os.

Følg os på


Find vej


×

Ring op

Aktiviteter

Skriv til os
Fortæl os, hvad i kunne tænke jer


Menu